piramida.jpg

,,Noile adevăruri trec prin trei etape. Prima dată sunt ridiculizate, a doua oară sunt respinse cu violenţă, iar în final, sunt acceptate ca fiind evidente."

Arthur Schopenhauer


Piramide miraculoase

ENERGIA PIRAMIDELOR UN MISTER SAU REALITATE ¿!

Inventatorul american Patrick Flanagan a explicat în 1973 că piramida amplifică microundele printr-un fenomen similar rezonanței magnetice, producând o energie ce poate fi transformată în electricitate. Misterele vechilor piramide au fost întotdeauna un subiect fascinant, aprig dezbătut, dar fără un rezultat menit să facă lumină. Secretele acestor impresionante edificii din piatră continuă să stârnească interes, căutându-se explicații logice, legate de construcția și de efectele energetice pe care le au asupra obiectelor și ființelor vii
Cu ajutorul unei piramide tubulare (acest sistem nu este acoperit cu plastic, fapt pentru care nu există riscul ca experimentul sa fie influențat de căldură.
Liekens a făcut un experiment în domeniului creșterii plantelor. El a așezat această piramidă deasupra unui loc pe care fusese plantat șofran. Rezultatul a fost extraordinar. Primele fire de șofran care au înflorit au fost cele de sub piramidă, iar creșterea a fost mult mai rapidă. Un alt experiment a fost făcut cu semințe de ridichi. Paul Liekens a plantat semințele cu puțin timp înainte de apariția lunii pline – fază care posedă cea mai mare putere de atracție pentru ca rădăcinile să se poată dezvolta.
După 14 zile, a constatat că legumele erau duble ca dimensiune față de cele plantate în condiții obișnuite. La fel s-a întâmplat cu semințele de salată. Dimensiunile acestor legume s-au dublat, iar gustul părea a fi mai bun. O altă experiență a fost pe struguri, în urma căreia, cercetătorul a constatat că boabele acestui fruct, așezate sub piramidă, au pierdut în greutate și s-au stafidit frumos. Și jeleurile "tratate" în piramidă s-au rafinat în urma aceleiași expuneri, iar aciditatea fructelor conținute de aceste produse zaharoase a diminuat, îmbunătățind gustul. Și apa de la robinet a fost testată de Liekens, care a constatat că, ținută 24 de ore sub o piramidă, are un gust mai bun, e mai pură și mai sănătoasă.
Sursa http://frumoasaverde.blogspot.ro/2012/04/efectul-de-piramida.html

Productia de energie electrica gratuita, prin efectul de piramida

Un fost profesor universitar, cercetător al Institutul Naţional de Inventica Iaşi, a descoperit metoda de a obţine curent electric gratuit.Acesta a folosit piramida lui Keops, în miniatură, căreia i-a păstrat cu exactitate proporţiile, drept suport pentru a transforma atracţia gravitaţională a Pământului în curent electric. I-a dat numele de rezonator gravitaţional şi l-a brevetat.
Macheta este înaltă de 50 cm şi emite la borne un curent care alimentează permanent un led de 0,01 A. De fapt, transformă câmpul magnetic al Pământului în energie electrică prin intermediul efectului de piramidă.Macheta este din lemn învelit în structuri speciale din cupru şi este funcţionala 100%. Deja pe baza acestei invenţii inedite se discută cu o companie canadiană care s-a arătat interesată de Având la baza acest principiu, pentru a alimenta cu energie electrică gratuită o locuiţă de patru camere, o baie şi o bucătărie, din calculele profesorului Bursuc, ar fi nevoie de o piramidă de 15 metri înălţime.
Având la baza acest principiu, pentru a alimenta cu energie electrică gratuită o locuiţă de patru camere, o baie şi o bucătărie, din calculele profesorului Bursuc, ar fi nevoie de o piramidă de 15 metri înălţime.
Sursa http://www.ghidelectric.ro/stire-1528-Productia-de-energie-electrica-gratuita-prin-efectul-de-piramida.html

Piramida& Apa
S-a constatat ca nu numai organismele vii, ci chiar şi materia neînsufleţită capătă proprietăţi deosebite atunci când sunt introduse în piramidă. Apa ţinută în piramidă(plasată la o treime de bază) devine, din punct de vedere microbiologic, mai pură, se păstrează mai mult timp şi, mai ales, atunci când este administrată organismelor vii, are efecte stimulative asupra proceselor de creştere şi efecte curative pentru o lista foarte lungă de afecţiuni.
Pentru a obţine apa de piramida ne trebuie în primul rând o piramidă, şi nu facută oricum, ci respectând riguros proporţiile celei din Egipt.Va sugeram fie sa vă construiţi singuri o piramidă de sârmă.Cel mai bun material pentru construcţia acestor piramide miniaturale este, se pare, cuprul.Efectul este cu atât mai puternic, cu cat piramida este mai mare. Vasul în care este pusa apa este cel mai bine sa fie făcut din porţelan sau sticlă. Locul în care se plasează vasul trebuie să fie situat, la o treime de baza piramidei.
Durata de energizare a apei este de minimum 12 ore (dupa unii autori - 24 de ore). Apa folosită va fi, de preferinţă, de izvor sau plată. In ultima instanţă, poate fi folosită şi apa de robinet, dar efectul va fi mai slab. Timpul de păstrare a apei de piramidă trebuie să nu depăşeasca 24 de ore.
Apa de piramidă nu se fierbe, nu se mai prepara în nici un alt mod. In cazul în care se fac preparate din plante şi vrem ca ele sa beneficieze şi de efectul de piramidă, acestea vor fi puse sub piramida doar după încheierea tuturor proceselor de prelucrare.

Piramida energetica -Elemente de constructie

Se utilizează, ca material, sârma de cupru, intre 1,5 si 4 mm grosime, de regula neizolată. In cazul în care dispunem numai de sârmă izolată, pentru a evita pierderea de timp, putem îndeparta izolaţia doar în zonele de contact, la cele cinci vârfuri ale piramidei. Aceste piramide se pot confecţiona manual, prin îndoirea la capete a celor nouă bucăţi de sârma. Cel de-al noualea segment, respectiv stâlpul central, trebuie să fie coborat din varful piramidei până la nivelul sârmelor de la baza piramidei. Cei care dispun de cele necesare, precum şi de pricepere şi îndemânare tehnica, pot confecţiona piramide prin sudare, alămire etc., obţinând forme cât mai apropiate de perfecţiune. Se utilizează un volum de apă care reprezintă a zecea parte din volumul piramidei. Nu se produc efecte negative în condiţiile unor abateri de Âą 10%, dacă nu avem posibilitatea unor măsurători exacte.
Ca proporţii, de pilda, pentru circa 1,350 litri de apă, se construiesc piramide având laturile bazei de 40 cm şi muchiile de 38 cm fiecare; pentru doi litri, 45 cm, respectiv 42,8 cm; pentru 2,650 litri, 50 cm, respectiv 47,6 cm etc. Laturile bazei trebuie să fie orientate, pe cât posibil, cât mai exact pe punctele cardinale. Pentru evitarea pătrunderii prafului şi altor impurităţi, piramida poate fi acoperită cu o folie de celofan, respectiv o altă piramida (husă), fără efecte negative. Apa se pune sub piramidă, în jurul stâlpului, în vase din sticlă sau din lut ars, cu deschidere largă (de exemplu: borcane). Inălţimea suprafeţei apei trebuie să fie cât mai sus posibil, în zona jumătătii superioare a înăltimii piramidei (în jumătatea inferioară, în unele faze ale lunii, se constată creşterea acidităţii).
Utilizarea apei
Apa se ţine sub piramidă timp de 24 de ore, ca regula generală. Nu se constatată efecte negative evidente dacă, în unele împrejurări, se întârzie scoaterea vaselor de sub piramidă. Este indicat ca acestea să reprezinte însă excepţii, fără a se transforma în regulă generală, pentru evitarea unei energizări exagerate. Apa obţinută în condiţiile de mai sus poate fi păstrată în sticle cu dop o perioadă mare, chiar şi la frigider în timpul verii, consumându-se după necesităţi. In primele zile se beau cantităţi mai mici, pentru obişnuirea organismului. Aceasta apa se poate utiliza concomitent cu alte tratamente, pe care le potenţează.
Sursa http://www.terapiinaturiste.ro/diete-apa-de-piramida.php

Echilibrul energetic & Piramida
Puteţi confecţiona o piramidă din următoarele materiale: aluminiu, cupru şi cristal de cuarţ în varf. Ţineţi cont de faptul că piramida trebuie să aibă o construcţie specială care să permită reglarea înălţimii între maxim 210 cm. şi minim 110 cm.Poziţionaţi piramida corect, prin orientarea unei laturi de la baza pe axa Nord - Sud.
Sursa http://www.piramide.ro/


,,Gura de rai" din Bucegi
În munții Bucegi există o zonă de un kilometru pătrat în care organismul nu obosește, iar funcțiile fizico-chimice se revigorează brusc. Specialiștii spun că avem de-a face cu legendarul loc dintre cer și pământ.
In 1999, un institut de cercetări particular din București, angajat de o firma străină pentru a studia subteranul unei zone din Bucegi, a găsit ceva care poate fi asimilat cu legendara “Gura de Rai”.
E vorba despre o pantă cu o suprafață de aproximativ un kilometru pătrat, unde se manifestă o anomalie magnetică atipică, după cum o definesc specialiștii, zonă care are efecte benefice uluitoare asupra organismului uman. Este, foarte probabil, cea mai ciudată descoperire făcută vreodată în România.
Masivul Bucegi:
In tradiția populară românească, Gura de Rai este un mediu intre cer și pământ cu un caracter sacru, un drum spre Rai, un loc benefic. Ca poziționare geografică, Gura de Rai este situată pe un picior de munte și se deschide într-o pajiște înaltă sau un gol de munte. Conform “Mitologiei Romane”, cartea lui Romulus Vulcănescu, Gura de Rai este sinonimă cu “plaiul”, iar autorul consideră că acestor zone mirifice li se relevă caracterul sacru si prin titulatura mitropoliților romani, denumiți “exarhi ai plaiurilor”. Romulus Vulcănescu subliniază ca în zona Gurilor de Rai s-au încuibat cu timpul Nedeiele, sărbători populare și instituții complexe etnoculturale sătești cu implicații mitologice.
Sabina Ispas, cercetător la Institutul de Etnografie și Folclor, consideră ca termenul de “Gura de Rai” exprimă o realitate simbolică a sacrului și una metaforică, în poezia populară, ca imagine artistică a atingerii armoniei absolute. Cu alte cuvinte este vorba doar despre o tradiție populară, fără o bază în realitatea concretă, palpabilă.
Locul în care organismul nu oboseste
Acestor date li s-a adăugat însă și o imagine fizică, concretă, a unei “Guri de Rai”, un loc cu o suprafață de aproximativ un kilometru pătrat, care are efecte terapeutice excepționale asupra organismului uman. In 1999, Institutul particular de cercetare “Terra” a fost angajat de o firmă romano-franceză să studieze o zonă din Bucegi, situata în apropierea Pesterii Ialomicioara. Societatea era interesată de stabilirea detaliilor din subsolul acestei zone si a oportunității de a construi un complex hotelier. La studiu au participat specialiști din mai multe domenii, în special fizicieni și geofizicieni.Cercetările s-au făcut cu aparatură de geodetecție.
După mai multe zile de urcat și coborât pe acele coclauri pentru sondaje, geofizicianul Dumitru Stănică, unul dintre membrii echipei, a descoperit ceva senzațional în preajma vârfului Doamnei: ajuns într-un anume loc, i-a dispărut oboseala. “Ne-am speriat când ne-a strigat alertat, nu știam ce s-a întâmplat. Evident că am privit cu neîncredere fenomenul, la început. In timp însă am constatat, pe propria noastră piele, ca el este real. Abia apoi am demarat investigațiile asupra acestui loc”, spune Vasile Rudan, coordonatorul echipei.
Primul stadiu al investigațiilor a constat în verificarea tuturor versanților din zonă. “Am constatat ca oricât ai urca, oricât de obosit ai fi după mers, în momentul în care ai ajuns în zona respectivă dispare oboseala, lucru care nu se manifestă pe alți versanți. Este vorba de o revigorare a funcțiilor fizico-chimice cu o rapiditate ieșită din comun”, declara Dumitru Stănică.
Sursa http://templulsecretelor.blogspot.ro/2011/06/misterele-din-muntii-bucegi.htmlJohn Barry - Rachmaninoff: Rhapsody On A Theme Of Paganini Mp3